2011. november 1., kedd

Pár infó az oldalról

Most, hogy már rendesen átléptük azt a bizonyos, csodás 2000 látogatót, tartanék egy kis statisztikai estét.
Meglepő, de az oldalamat nem csak magyarok, és ausztrálok látogatták az elmúlt 2-3 évben, hanem az USA-ból, Japánból, Egyesült Királyságból, Oroszországból, és még sorolhatnám a meglepőbbnél meglepőbb helyeket, hogy honnan néztek át a Túloldalra. Persze a magyarok aránya több mint 50% így is, de azért meglepő dolog ez.
Vannak akik olyan OP rendszerről jelentkeztek be, hogy még életembe nem láttam, de ez a mai mobilplatform felhozatal mellett egyáltalán nem meglepő. Meg aztán vannak a google, és más keresőrendszerek botjai, akik szintén pásztázzák néha az oldalakat.
Na nem is szaporítanám tovább a szavakat, inkább nézzétek meg az oldal blogspot által készített statisztikáit, és meséljetek, hogy volt-e valakinek olyan, hogy valami meglepő helyen nézte meg az oldalt, ha nem is ezt, valami mást...
Szóval akinek van kedve mesélhet egy picit, mi volt a legmeglepőbb hely ahol ránézett a világhálóra. (persze azt tudom, hogy az oldal látogatottsága mellett, kár kérdéseket feltenni, de ez is olyan dolog, hogy egy kicsit én is átgondolom, hogy a függésem nem beteges-e néha-néha)

1 megjegyzés:

  1. Na látszik, hogy fáradt vagyok, pedig hol van még az este. XD
    A képeden akartam új fület nyitni a Chrome-ban, hogy rákeressek mi is az a DoCoMo. >_<

    VálaszTörlés