2011. július 9., szombat

Ausztrália - Második hét

Hát még mindig élünk.. Pedig déli sarki szelek tarkították az összképet a Blue Mountainsben. Hideg volt, ilyen késő őszi, tél elei időnek felelne meg nálunk. 5-6° körüli volt a hőmérséklet, de a nagy szél miatt hidegebbnek tűnt.
Katoombaban laktunk egy nagyobb faházban amit a nagybátyám felesége szervezett nekünk. Az unokatestvérünkkel, és vele laktunk egy helyen.
Jó kis hely volt semmitől sem volt messze, csak sajnos nem volt az a gyalogló idő. A 3 Sisters szikláktól egy 5, a belvárostól úgy 10 percnyire lehettünk.
Sok helyen voltunk...
Voltunk a Skywayen(Na ez vmi félelmetes volt 300-400 méteren lebegni a kötélpályán ilyen erős szélben is csak a húgomnak juthat eszébe, ráadásul nem olyan mint messziről mert nincs körben üveg a kabinon, a felén csak rács van és átfúj rajta a szél.. :D ), a világ legmeredekebb vasútján(ez a hegyoldalba vájt vasút, levisz Katoombaból, egészen a Blue Mountains völgyeibe ahol trópusi dzsungelek vannak, gyakorlatilag az 5°-ból mire leértünk lett 25°), körbetroliztuk Katoombat és Laurent.
Busszal elmentünk a 3 órányira lévő Jenolan barlangokhoz is.
Visszatérve minden nap az unokatesóm fogadott minket frissen megrakott tűzzel, és hideg sörrel.

Szóval arany életünk volt :D

Jövőhéten Manlybe megyünk, Sydney külvárosába...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése